5 Mei bevrijdingsdag!

22 apr, 16:06

Op 5 mei ben ik weer aanwezig op het plein van de Innerlijke Vrede, in samenwerking met Hetfestival.nu. http://www.hetfestival.nu/programma/programma.html

Wil je een gratis * of voor een kleine vergoeding. een healing ontvangen, massage enz bij mijn collega’s, of gewoon eens kijken, dan ben je van harte welkom in Groningen in het Stadspark!

Voor mij betekent vrijheid delen met elkaar, vanuit onvoorwaardelijke liefde naar een ander mens kijken. De ander laten zijn wie hij/zij wil zijn, zonder vooroordelen!

Dit is iets wat we ons ten alle tijden mogen herinneren en uitdragen, tenminste, zo zie ik het. Uiterlijke vrijheid begint met innerlijke vrijheid in onszelf. Als we ons vrij voelen van binnen en een ander laten zijn zoals diegene is, wat zou dan nog een reden zijn om oorlog of ruzie te maken?

Laten we ons innerlijk licht schijnen op allen..vergeving schenken aan de daders die de vrijheid hebben willen ontnemen (*vergeven doen we nl voor onszelf), eer aan allen die voor de vrijheid van henzelf en anderen hun eigen leven hebben gewaagd.

Liefde, onvoorwaardelijk! Blessed be:heartbounce:

bevrijdingsdag 2010:

Bevrijdingsdag 2010 Groningen Plein Innerlijke Vrede

Note achteraf: Het was een supermooie dag!! Fijne mensen,lekker weer, ik heb genoten!:)

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Wil je op updates over de diensten die ik aanbied,de podcasts kunnen beluisteren, enz? geef je emailadres en je krijgt het in je mailbox!Workshops en sessies doe ik ook 1 op 1! Toe aan spirituele verdieping?je hoeft niet te wachten totdat ik iets organiseer, contact me and we'll make it happen. Namaste

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

ik gebruik je emailadres nooit voor andere doeleinden. Je kan je elk moment uitschrijven :)! (mijn wens is wel om je langer te verwelkomen en van dienst te zijn! )

No Comments

inspirerend?toevoegingen?interactie? welkom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.