Bepaal jij jouw eigen toekomst?

Wordt jouw toekomst bepaald door het universum of heb jij er zelf ook invloed op? Hoe kijk jij hiernaar?

Ieder mens krijgt zijn / haar rugzakje vol met conditioneringen en eigenschappen mee in het leven. Deels door de opvoeding, deels door de genen van de voorouders waardoor er door de eeuwen heen nog restantenergie aanwezig kan zijn in je energiesysteem en oude gebruiken/denkpatronen bij je draagt die al lang niet meer van deze tijd hoeven te zijn.

Daardoor kan men situaties aantrekken die in de familiegeschiedenis geschreven zijn. Hoe bewuster men leeft, des te sneller deze patronen doorbroken zullen worden.

Er zijn zoveel instrumenten om deze onbewuste patronen te doorbreken : Familieopstellingen, het opschonen van het DNA dmv meditaties en incantaties, EFT, er zijn zoveel instrumenten te vinden om aan jezelf te werken.

Hoe bepaal jij je eigen toekomst?

1 De eerste vaardigheid die je nodig hebt is het erkennen dat je jezelf / een situatie op een andere manier wilt zien.

2 De tweede vaardigheid is dat je erkent dat jij ook voor een groot deel verantwoordelijk bent voor de situatie zoals deze is in het hier en nu.

3 De derde vaardigheid die je ervoor nodig hebt om te veranderen is de WIL om oude patronen te doorbreken

4 De vierde vaardigheid is weten waar je naartoe wilt, welk doel is wenselijk, wat wil jij bereiken, waar wil jij naar toe?

5 De vijfde vaardigheid is concrete stappen/acties zetten in een plan om dat doel te behalen. Daarin kan je ook helder krijgen welke instrumenten (mensen, boeken,informatie etc) je daarvoor nodig hebt.

6 En de zesde vaardigheid is door lef en door acties het plan in beweging te brengen om die doelen te behalen.

Op deze manier wordt het heel duidelijk waarom er zoveel mensen klagen over hun situatie maar niet durven om hun leven in eigen handen te nemen.

Het kost verantwoordelijkheid, moed, inzet en energie om je toekomst te bepalen en te veranderen.

Een simpel voorbeeld zijn de gemeenteraadsverkiezingen van vorige week : De geluiden van onvrede over het kabinet, de ‘ crisis’ en alles wat er beter kan, gonzen overal in de wandelgangen. Toch zijn er genoeg mensen die wel een verandering willen zien maar stemmen niet als ‘ de ‘  oplossing zien.

Een verandering kan alleen doorgevoerd worden als de geluiden van onvrede (probleemgericht) een concrete vorm krijgen waardoor er een wens zichtbaar wordt.

Door acties te doen die gericht zijn op de wensdoelen, ontstaat er groei naar dat doel.

Daar waar groei is, is er geen achteruitgang, geen ruimte en tijd voor geklaag.

Des te meer ruimte om verdieping in jezelf te ontvangen, meer inzicht en bewustwording in jezelf en daardoor de kwaliteit van je toekomst te veranderen.

Doorbreek je cirkels:

Resoneert deze blog met mensen die jij kent? voel je vrij om het door te sturen of ze in contact met mij te brengen. Heb je opmerkingen, inzichten, wil je delen? Reageren mag!

Ik assisteer mensen om vanuit hart en ziel te leven. Ik faciliteer New Paradigm MDT workshops en geef coaching gesprekken. Wil je meer weten? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Wil je op updates over de diensten die ik aanbied,de podcasts kunnen beluisteren, enz? geef je emailadres en je krijgt het in je mailbox!Workshops en sessies doe ik ook 1 op 1! Toe aan spirituele verdieping?je hoeft niet te wachten totdat ik iets organiseer, contact me and we'll make it happen. Namaste

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

ik gebruik je emailadres nooit voor andere doeleinden. Je kan je elk moment uitschrijven :)! (mijn wens is wel om je langer te verwelkomen en van dienst te zijn! )

No Comments

inspirerend?toevoegingen?interactie? welkom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: