Bert Hellinger – Hart tegen hard

Familieopstellingen worden gebruikt om oude patronen en karmische familiebanden bloot te leggen en te transformeren.

Bert Hellinger is de persoon die dit heeft ontwikkeld en neergezet.

Ik heb door dit boek meer duidelijkheid en helderheid in gekregen hoe persoonlijk geweten, groeps geweten en de karmische banden werken. Wat mij opviel is dat dhr Hellinger vanuit zijn Christelijke achtergrond het boek heeft geschreven. Door middel van een aantal familieopstellingen wordt het duidelijk dat het karmische lot ook voor een deel bepaald kan worden door onopgeloste uit de voorouderlijke lijn. Als dat stuk opgelost wordt, heeft dat een positief effect op de persoon uit de familie (of zelfs meerdere personen) die de last onbewust met zich meedroeg.

omschrijving van Bol. com

Uit de talloze familieopstellingen die hij heeft begeleid, werd het Bert Hellinger (1925) duidelijk dat het lot van individuele personen vaak nauw samenhangt met conflicten die tussen landen en volken bestaan. De strijd tussen groepen mensen gaat meestal hard tegen hard: zo zijn er in de wereldgeschiedenis zonder gewetenswroeging miljoenen slachtoffers gemaakt. In Hart tegen hard analyseert de grondlegger van de systeem- en familietherapie die ‘familieopstellingen’ wordt genoemd, een aantal grote conflicten (‘hard’) en laat zien hoe familieopstellingen (‘hart’) de weg kunnen wijzen naar goede oplossingen voor zowel individuen als groepen.

 

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Wil je op updates over de diensten die ik aanbied,de podcasts kunnen beluisteren, enz? geef je emailadres en je krijgt het in je mailbox!Workshops en sessies doe ik ook 1 op 1! Toe aan spirituele verdieping?je hoeft niet te wachten totdat ik iets organiseer, contact me and we'll make it happen. Namaste

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

ik gebruik je emailadres nooit voor andere doeleinden. Je kan je elk moment uitschrijven :)! (mijn wens is wel om je langer te verwelkomen en van dienst te zijn! )

No Comments

inspirerend?toevoegingen?interactie? welkom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: