de eerste podcast : bezoek aan Amma

Afgelopen maandag was de eerste podcast online op TVNR internetradio. Het was een topavond en op de chat heb ik mooie mensen gesproken. Mooi om dit zo te mogen ervaren. Daarnaast waren er mensen die leuke reacties gaven. Kon je er niet bij zijn en wil je de podcast beluisteren?

Goed nieuws, het staat in het archief. Je kan het hier naluisteren :

MIjn dank gaat uit naar TVNR en Claire die bijpassende muziek heeft toegevoegd om er een mooie uitzending van te maken. De mantra’s die je hoort zijn door Amma zelf gezongen, zo een mooie toevoeging die precies aansluit bij het gevoel en energie dat Amma uitdraagt.

Daarnaast hele leuke feedback ontvangen! voor de liefhebbers: elke maand ga ik een podcast verzorgen. Ze zijn na afloop terug te vinden. Je kan deze podcasts op mijn site terugvinden en luisteren met bijbehorende wachtwoord.

Namaste

 

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Wil je op updates over de diensten die ik aanbied,de podcasts kunnen beluisteren, enz? geef je emailadres en je krijgt het in je mailbox!Workshops en sessies doe ik ook 1 op 1! Toe aan spirituele verdieping?je hoeft niet te wachten totdat ik iets organiseer, contact me and we'll make it happen. Namaste

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

ik gebruik je emailadres nooit voor andere doeleinden. Je kan je elk moment uitschrijven :)! (mijn wens is wel om je langer te verwelkomen en van dienst te zijn! )

No Comments

inspirerend?toevoegingen?interactie? welkom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.