Documentaire ” Inner worlds, outer worlds “

Part one of the film Inner Worlds, Outer Worlds. Akasha is the unmanifested, the “nothing” or emptiness which fills the vacuum of space. As Einstein realized, empty space is not really empty. Saints, sages and yogis who have looked within themselves have also realized that within the emptiness is unfathomable power, a web of information or energy which connects all things. This matrix or web has been called the Logos, the Higgs Field, the Primordial OM and a thousand other names throughout history. In part one of Inner Worlds, we explore the one vibratory source that extends through all things, through the science of cymatics, the concept of the Logos, and the Vedic concept of Nada Brahma (the universe is sound or vibration). Once we realize that there is one vibratory source that is the root of all scientific and spiritual investigation, how can we say “my religion”, “my God” or “my discovery”.

Part 1:

part 2 :

Part 3:

Part 4 :

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Wil je op updates over de diensten die ik aanbied,de podcasts kunnen beluisteren, enz? geef je emailadres en je krijgt het in je mailbox!Workshops en sessies doe ik ook 1 op 1! Toe aan spirituele verdieping?je hoeft niet te wachten totdat ik iets organiseer, contact me and we'll make it happen. Namaste

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

ik gebruik je emailadres nooit voor andere doeleinden. Je kan je elk moment uitschrijven :)! (mijn wens is wel om je langer te verwelkomen en van dienst te zijn! )

2 Comments

2 Replies to “Documentaire ” Inner worlds, outer worlds “”

  1. ik heb eergisteren alle delen gezien. Sommige stukken waren heel bekend en waren duidelijk uitgelegd! een paar andere stukken vond ik wat ‘moeilijkere’ stof. Ik vertaal dat zelf als informatie wat niet binnen hoeft te komen, dus ik maak me daar zelf geen zorgen over 🙂 . Ben benieuwd naar jou beleving!

    Namaste

inspirerend?toevoegingen?interactie? welkom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: