I Am (even voorstellen)

 

Van jongsaf aan voelde en ervaarde ik veel : gedachten, gevoelens die ik niet kon plaatsen, de wereld waar ik niks van begreep, mijn plaats in de wereld, reden van mijn bestaan waren grote vraagtekens.

Het werken aan mijzelf, een beter mens willen worden, gelukkig willen zijn, het leven en mensen (en hun processen) willen begrijpen waren voor mij redenen om het leven te ontdekken en kennis, ervaring en wijsheid op te doen.

Dat is de motivatie geweest voor het verdiepen van mijzelf, veel te lezen en leren om zo een beeld te kunnen vormen van de ” wereld en mens zijn” Achter een realiteit valt er een grotere realiteit te ontdekken.

Iets willen betekenen voor mensen die zich herkennen in deze thema’s vanuit bewustzijnsperspectief, vanuit het Hart leven ipv vanuit het hoofd en de beperkingen van de geest waren de redenen om mij in te schrijven in 2009 in de KVK. Het werd eerst de naam ” Sattva Healing ” .

Ik zie het leven als een leerschool en vind het daarom ook belangrijk om mijzelf verder te ontwikkelen, door vanuit mijn hart te leven,krijg ik ook andere inzichten, deels door channelingen, anderzijds door het doorgronden van kennis. Dit deel ik graag met je aangepast aan jouw pad en proces als je ervoor kiest om een NPMDT workshop bij me te doen.

Het woord ” Sattva ” betekent letterlijk “Zuiver Bewustzijn ” (in het Sanskriet). Het is ook een Indiase term dat ook in de Ayurveda wordt gebruikt.

Naast het ” Bewustzijn ” (Sattva) zijn er nog de elementen “Beweging” (Rajas) en  “Structuur”(Tamas) die de heelheid en de opbouw van de natuur omvatten.

De naam Sattva Healing kwam in me op in 2009 omdat mijn eerste naam gekoppeld is aan de betekenis van Sattva . In 2016 heb ik de naam veranderd van ” Sattva Healing ” naar Sattva Chandra, meer kloppend met datgene wat ik uitdraag.

Missie :

de wereld een beetje mooier maken geïnteresseerden te assisteren om vanuit hun innerlijke kracht , zelfmeesterschap en onvoorwaardelijke liefde te leven. Op aanvraag faciliteer ik NPMDT workshops.
Gespecialiseerd in 1 op 1 workshops om zo nog meer aan te sluiten op je persoonlijke proces en de verdiepingen in bewustzijn aan te gaan.
Daarnaast is mijn missie in mijn leven om zinvol en betekenisvol om te gaan met met mijzelf, de mensen en de wereld om mij heen.

Daarnaast met het maken van informatieve en inspirerende blogs (en Podcasts) die als instrument dienen voor bewustzijnsverdieping en meer zelfliefde/zelfwaardering :).

 

http://www.sattvachandra.nl

contact@sattvachandra.nl  voor meer informatie/aanmeldingen/contact. Namaste

Visie :

Een betere wereld betekent voor Sattva Chandra een wereld waarin lichaam geest en ziel, Weten en Intuïtie, (hoog) sensitiviteit EN Innerlijke kracht met elkaar in verbinding staan en in evenwicht is waardoor ieder mens vanuit Zelfliefde, Zelfacceptatie en liefde voor elkaar de wereld een stukje mooier maakt en mensen er ECHT kunnen zijn voor zichzelf EN elkaar. ”

Bewustzijn + Gevoel+ Intuïtie + werken aan jezelf = Bewust en zinvol leven vanuit verdieping.

 

Vanaf jongsaf aan is Chandra de wereld , geloven en de ziel aan het onderzoeken. Zo was ze al heel vroeg veel aan het lezen over het leven na de dood, wat er gebeurt met de ziel als mensen overlijden,bijna dood ervaringen, of God bestaat, waar verschillende stromingen in geloven,etc.  Interesse in de wereld die we niet zien was eerst wat haar aandacht trok, (eerder) niet beseffend dat ze op latere leeftijd juist daardoor verdiepingen kan aangaan in de gezondheidszorg en het energiewerk.

Sattva Chandra heeft o.a. ervaring opgedaan als hulpverlener in de Geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast is ze ook werkzaam in de zorg.

Diverse spirituele workshops gevolgd zoals reiki en andere vormen van energiewerk,Hypnotherapie (daar ook trainingen in gevolgd).

Daarnaast ook interesse in Systemisch werk, , astrologie, voeding,wetenschap,natuur,etc. Naast boeken lezen ook meerdere congressen, trainingen, opleidingen gevolgd. Dit blijft doorgaan, ze heeft een breed interessegebied.

Ze vond wat ze zocht bij de New Paradigm Multi Dimensional Transformation workshops.John Armitage (Haridas baba) is de grondlegger hiervan.

New Paradigm MDT had eerder de naam Shamballa MDH maar heeft een naamswijziging ondergaan in 2012. Alles blijft zich ontwikkelen :).

Leven vanuit zelfmeesterschap is datgene wat ze met liefde uitdraagt om mensen te assisteren vanuit hun ware en innerlijke kracht te leven. Dat is ook  een van de redenen waarom ze zich zo thuis voelt in de NPMDT .

Ze is sinds 2009 gecertificeerd New Paradigm MDT 13d Teacher *(trainingen alleen door de grondlegger Haridas Baba gegeven) en geeft workshops JOU thuis waardoor ze meer instrumenten kan toepassen en daadwerkelijk kan aansluiten bij je onbewuste om zo samen met jou je gevoelsleven en bewustzijn volledig naar wens te transformeren.

Sattva Chandra ervaart het leven als een leerschool en gaat door alle lagen van het bewustzijn om volledig vanuit haar eigen kern en innerlijke kracht ,een zo zuiver mogelijk ” instrument ” te zijn en te blijven voor Allen (mensen,dieren,zielen) die resoneren en door haar geassisteerd mogen worden in hun processen. Ze is nu ontzettend dankbaar voor haar leven en ervaart het als zielsgeluk om o.a. dit te mogen bijdragen in de wereld.

 

                 John Armitage (Haridas baba) en Sattva Chandra (2016)

 

 

Save

Save

Save

Save

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Wil je op updates over de diensten die ik aanbied,de podcasts kunnen beluisteren, enz? geef je emailadres en je krijgt het in je mailbox!Workshops en sessies doe ik ook 1 op 1! Toe aan spirituele verdieping?je hoeft niet te wachten totdat ik iets organiseer, contact me and we'll make it happen. Namaste

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

ik gebruik je emailadres nooit voor andere doeleinden. Je kan je elk moment uitschrijven :)! (mijn wens is wel om je langer te verwelkomen en van dienst te zijn! )

%d bloggers liken dit: