In alle eerlijkheid…

Ooit werkte ik in de psychiatrie. Deels omdat mij dit fascineerde, anderzijds omdat ik in mijn privéleven veelvuldig met psychiatrische ziektebeelden te maken had. Hoe zitten mensen in elkaar, hun psyche, hoe vertaalt zich dat naar gezondheid en bewustzijn en hoe werkt dat door in alle lagen van hun gezondheid? Dat waren onder andere de motieven om voor mezelf te onderzoeken hoe het zat, terwijl ik een opleidingstraject daar volgde.

Ik leerde er veel, vooral hoe er toen naar de psyche van de mens gekeken werd, hoe ermee om werd gegaan,het gebrek aan spiritueel bewustzijn waardoor de cliënten niet altijd echt werden gezien.Ik leerde zelf ook te zien dat meer dan 80 procent van de cliënten energie heel duidelijk konden aanvoelen en echt ‘ openstonden ‘ voor alle prikkels van buiten af. Soms voorspelden ze dingen die op andere dagen plaatsvonden bijv. Het gaf mij een extra dimensie mee in het werk, ook al werd ik daar niet altijd in begrepen, de cliënten ook niet.  Ik naam tijd voor ze waar ik kon waarin er gesprekken waren over hun daadwerkelijke emoties en gevoelens, wat er echt speelde waardoor men zich zo uit balans voelde. Het was een dierbaar proces.

De zorg maakte een omslag door, er werd tijdsdruk ingevoerd , ” efficiënt’ werken, amper oog voor de mensen en meer regelwerkzaamheden ipv dat waar het mijns inziens echt om ging : ECHT contact met de mensen waardoor ze vanuit een veilige basis met warmte, zichzelf weer konden zien. Er zijn in die jaren een aantal zelfmoorden geweest van mensen waar ik echt contact mee had gehad.

Vlak voordat ik vertrok was er een gelukte zelfdoding van een cliënte die me echt heel dierbaar was. De gesprekken die ik met haar had gingen over hooggevoeligheid, over het niet gezien worden, haar liefde voor dieren. Het was een band waarin je elkaar zonder woorden kan begrijpen. Onbewust werd haar situatie en verhaal een motivatie voor mij om met ” Sattva Healing ” te kunnen doen wat ik niet in een systeem kon doen zoals het was : Er ECHT zijn voor mensen die zich in HSP herkennen en de spirituele assistentie om vanuit zelfliefde en waardering een betere kwaliteit van leven te ervaren.

Ik ben nooit een echte ondernemer geweest en dat zal ik ook nooit zijn. Ik heb allerlei trainingen gevolgd en heb mezelf kunnen ontwikkelen ,dus ook de ondernemerskwaliteiten. Ik zal echter nooit als een ‘ echte ‘ ondernemer reclame maken voor iets wat mijns inziens vanuit je hart en intuïtie ” moet ” komen.

Als je er klaar voor bent, zal ik op je pad komen en op deze manier heb ik mooie workshops mogen geven, in Assen, maar ook Reeuwijk, Utrecht, etc. Door de activiteiten zoals de spirituele beurzen kwam ik mooie mensen tegen die hun passie volgen. Sommige mensen spreek ik nog en ik heb anders leren denken.

In alle eerlijkheid; ik leef om er te Zijn, niet alleen voor mezelf , maar ook voor anderen. Hen te leren hoe ze er voor zichzelf kunnen zijn, liefde te geven, te luisteren, New Paradigm MDT workshops te mogen faciliteren : Als zij eraan toe zijn.  Dat is de reden waarom ik regelmatig heb geblogd, informatie heb gedeeld, het doel was om inzicht te geven, inzicht in processen, erkenning voor emoties en gevoel. Ik zal af en toe nog posten, maar niet meer zoals ik dat eerder deed.

Ook al was het voor deze dame en andere mensen te laat…i did what i could do and will keep on doing what i do, not to recieve acknowlegement, but to make the world a better place.

Dit betekent dus ook dat ik daarom een hoofdstuk heb afgerond. Als het onbewuste bewust wordt kan je het loslaten.

De enige boodschap die ik heb is : echte verbindingen , echt contact met elkaar, of men nu wel of geen familie is, het kan heling brengen. Ik kan niet de hele wereld op mijn schouders dragen , maar waar ik kan , zal ik er zijn. Als dit uitgedragen wordt door mijn hele netwerk wordt de wereld weer een beetje mooier, voor iedereen.

Namaste

 

S. Chandra

 

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Wil je op updates over de diensten die ik aanbied,de podcasts kunnen beluisteren, enz? geef je emailadres en je krijgt het in je mailbox!Workshops en sessies doe ik ook 1 op 1! Toe aan spirituele verdieping?je hoeft niet te wachten totdat ik iets organiseer, contact me and we'll make it happen. Namaste

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

ik gebruik je emailadres nooit voor andere doeleinden. Je kan je elk moment uitschrijven :)! (mijn wens is wel om je langer te verwelkomen en van dienst te zijn! )

No Comments

inspirerend?toevoegingen?interactie? welkom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: