Mooie mensen : Miro Kloosterman

Veel mensen kennen Miro Kloosterman als de personage ” Thijs ” uit ” Goede tijden, slechte tijden ” en ” Frank Farmer ” in de musical ” de bodyguard”. Inmiddels is Miro Kloosterman een bekende Nederlander en zijn naam wordt steeds bekender.

Zelf ken ik Miro als klein jochie die met zijn guitige koppie bij me in de klas zat…nooit verwacht dat hij met zijn acteertalent zou doorbreken als BNer. Zijn humor , transparantie en zichzelf zijn en blijven zijn eigenschappen die hem sieren. Ik ben dankbaar dat ik ook die kant van hem heb mogen zien, zo is het plaatje compleet.

Naast het acteren heeft Miro inmiddels ook meer openheid gegeven over zijn manier van leven, over het sporten en daarnaast zijn voedingspatroon.  Ik vind het zelf super gaaf hoe hij, door zijn verhaal te vertellen over zijn eigen gezondheid, zijn acties en hoe zijn leven daardoor veranderd is, zoveel mensen inspireert ! Inmiddels zijn er ook auteurs die aan Miro vroegen om een voorstukje te schrijven voor hun boek.

Ik heb inmiddels ook begrepen dat er ook andere geluiden zijn die het promoten van fruit tegengaan..Mijn advies is : volg je eigen hart en gevoel en kijk zelf wat het je oplevert en hoe je lichaam erop reageert. Mede door de inspiratie van Miro let ik ook meer op voeding / fruit . Dank je voor de inspiratie Miro.

De boeken met de voorstukjes van MIro zijn :

http://fruitjezelfgezond.nl(het boek van Julia Kang, ook bekend van youtube)

en

http://www.succesboeken.nl/?isbn=9789492665010#.WV8tF1FLeUl

Een stukje wat Miro schreef op Fb over een blog die staat op de site http://www.medicalmedium.com/blog/truth-about-blood-sugar” Medical Medium ” van Anthony William :

” Already for years I’m explaining to people to eat less fat and to eat more good carbs. You don’t have to be afraid of the sugar/carbs in fruits, sweet potato or potatoes etc. Also diabetes is not caused by sugars/carbs. The problem behind it is fat. Yes fat. I’ve had many discussions about this. Also with people who write diet books and are health experts etc. They thought I was crazy. Well, I’m exited to read the story of Anthony William and getting the confirmation that I was not crazy after all.

His information goes beyond our imagination and is way ahead of our time.

For the Dutch version of the book medical medium.

http://www.succesboeken.nl/?isbn=9789492665010#.WVYIFrVXeEc

Keep your ears open for his information and you’ll find out how things really work in the body and mind.

Het boek “fruit jezelf gezond en slank” van Julia Kang sluit hier goed op aan.

Fruit eten is een van de beste dingen die je voor jezelf kunt doen. Daarom heb ik ook het voorwoord geschreven van haar boek en kan je mijn verhaal er in lezen wat het voor mijn gezondheid heeft gedaan om veel fruit te eten ”

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Wil je op updates over de diensten die ik aanbied,de podcasts kunnen beluisteren, enz? geef je emailadres en je krijgt het in je mailbox!Workshops en sessies doe ik ook 1 op 1! Toe aan spirituele verdieping?je hoeft niet te wachten totdat ik iets organiseer, contact me and we'll make it happen. Namaste

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

ik gebruik je emailadres nooit voor andere doeleinden. Je kan je elk moment uitschrijven :)! (mijn wens is wel om je langer te verwelkomen en van dienst te zijn! )

inspirerend?toevoegingen?interactie? welkom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: