New Paradigm Multi Dimensional Transformation

Leven vanuit onvoorwaardelijke liefde, innerlijke vrijheid, zelfmeesterschap en oude patronen transformeren. Dat was en is de basis van Shamballa MDH.

De grondlegger van deze energie / bewustzijnsvorm zijn Germain en John Armitage (haridas Baba).

Eind jaren 9o zette John met zijn gidsen deze energie neer die in mensen voor bewustzijnsverruiming en groei zorgen.

Shamballa, Shambhala verwijzen naar dezelfde plaats : zie shambhala voor uitgebreide uitleg.

In het boeddhisme is het woord Shambhala ook een bekende plaats (in de Himalaya Gebergten) en er bestaat een vorm van boeddhisme die zich zo noemt. Meer informatie is te vinden op Shambhala buddhism .

Naast een aantal overeenkomsten die zowel Shambhala boeddhisme uitdraagt als Shamballa MDH zijn er ook een aantal verschillen. Ook al gaat het beiden over het pad van Zelfmeesterschap, toch is Shambhala Boeddhisme geen bewustzijnsvorm die bewust met multidimensionale gidsen werkt en/of energetisch.

Deze verschillen werden zichtbaar in Amerika. Daar werd het duidelijk dat de organisatie van Shambhala Buddhism niet geassocieerd wilde worden met Shamballa MDh. Er ontstond een rechtzaak.

Ik heb zelf het boek van Chögyam Trungpa : Shambhala, de weg van de krijger , gelezen.

Dat is jaren geleden voordat ik iets met de Energetische Shamballa MDH te maken kreeg. Ik vond er mooie stukken in staan die me zeker wat hebben geleerd.

Toen ik in 2008 met Shamballa MDH in aanraking kwam,was er binnen de Shamballa workshops al veel veranderd.

Dit is een blijvend proces, veranderingen. Door vanuit een multidimensionaal perspectief naar onze ‘menselijkheid’ te kijken en aan processen te werken ontstaat er ook groei. Niet alleen binnen de persoon die een workshop doet, maar ook in de macro kosmos;).

Toch zijn de kernwoorden en lessen nog steeds zoals ze zijn. Ze verdiepen zich in het bewustzijn en dat is een blijvend proces.

Vandaar ook de beslissing van John om het een totaal nieuwe naam te geven. Losgekoppeld van andere namen die erop lijken, maar wel met een heldere en duidelijke uitleg/visie van wat deze energie met zich meebrengt.

De nieuwe naam is nu officieel : New Paradigm of Multi Dimensional Transformation

mijn definitie van deze naam is :

Nieuw Paradigma :

Het woord PARADIGMA, want dat is de Nederlandse term, komt vanuit de wetenschapsfilofosie. Een paradigma is een bepaald model voor analyse en interpretatie, een specifieke lens waardoor men informatie opneemt en ordent. Het bepaalt welke aannames iemand maakt en welke vragen iemand stelt. Bovendien stelt het zekere grenzen aan de te verwachten oplossingen voor problemen. Ieder mens heeft zijn eigen denkkaders, zijn eigen wereldbeeld, en een paradigma is de algemeen geaccepteerde visie van de overgrote meerderheid.

Kort gezegd: Een paradigma is een overkoepelend denkraamwerk. (met dank aan de website paradigmshift.nl)

Multidimensional

We zijn meer dan alleen ons fysieke lijf en mentale gestel. Er zijn zoveel onderdelen in ons energieveld waar veel mensen nog geen besef van hebben. Toch hebben die andere onderdelen wel degelijk invloed op hoe we ons voelen en wie we zijn.

Transformation

letterlijk vertaald : Verandering. Overgaan van de ene vorm naar een andere vorm.

Hoe deze vorm van werken aan jezelf heet, maakt voor mij niet uit. Ik ben vanaf 2008 thuis gekomen in de energie en vooral in mijn eigen innerlijke kracht en zijn.
Ik faciliteer workshops dus heb je belangstelling en interesse, kijk dan op mijn zakelijke site. Bellen en/of mailen mag altijd voor informatie en aanmelding.

Namaste.

Lees meer op de site van de NPMDT

Save

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Wil je op updates over de diensten die ik aanbied,de podcasts kunnen beluisteren, enz? geef je emailadres en je krijgt het in je mailbox!Workshops en sessies doe ik ook 1 op 1! Toe aan spirituele verdieping?je hoeft niet te wachten totdat ik iets organiseer, contact me and we'll make it happen. Namaste

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

ik gebruik je emailadres nooit voor andere doeleinden. Je kan je elk moment uitschrijven :)! (mijn wens is wel om je langer te verwelkomen en van dienst te zijn! )

No Comments

inspirerend?toevoegingen?interactie? welkom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: