Podcast 2 : Thema o.a. Over Mannelijke en Vrouwelijke energie

Afgelopen maandagavond was de uitzending van de podcast die ik verzorgde voor TVNR. Prachtige nummers werden wederom toegevoegd door Claire. Je kan de podcast hier online beluisteren maar als je meer podcasts wilt beluisteren voel je vrij om eens te snuffelen op de site van TVNR . Het is erg fijn en verdiepend om de maandagavond dat het uitgezonden wordt, op de chat te kletsen met gelijkgestemden. Allerlei onderwerpen kwamen aan bod, waaronder ook het omarmen van je schaduw.  Veel luisterplezier!

 

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Wil je op updates over de diensten die ik aanbied,de podcasts kunnen beluisteren, enz? geef je emailadres en je krijgt het in je mailbox!Workshops en sessies doe ik ook 1 op 1! Toe aan spirituele verdieping?je hoeft niet te wachten totdat ik iets organiseer, contact me and we'll make it happen. Namaste

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

ik gebruik je emailadres nooit voor andere doeleinden. Je kan je elk moment uitschrijven :)! (mijn wens is wel om je langer te verwelkomen en van dienst te zijn! )

No Comments

inspirerend?toevoegingen?interactie? welkom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.