Recensies

.dit zijn een aantal recensies van mensen die onder andere NPMDT workshops, sessies bij me hebben gehad en/of bekend zijn met wie ik ben/wat ik uitdraag 🙂 :

” Je healing heeft aardig wat effect gehad: Alles gaat wel stabieler Op zich is er dus veel meer balans,vooral emotioneel :waarvoor dank.”
Els

” Bij deze wil ik Chandra van harte aanbevelen als een kundige master teacher, invoelend, met veel diepgang en een grote range aan tools en technieken. De playshop die ik bij haar heb gevolgd, is zeker een aanrader voor degenen die verder willen in hun spirituele ontwikkeling.
Amazing experience!!! Dankje wel, Chandra “

O. Klinkhamer NLP, Hypnose & Time Line Therapy ® Trainer bij NLP Support Center

” Ik heb Chandra ontmoet bij de Business Bootcamp in 2013. We zijn i 3.5 jaar buddy geweest voor elkaars praktijken. Ik heb namelijk een pedagogische- en kindercoachingspraktijk We-Kidz ( Amersfoort )
Wekelijks hadden wij telefonische buddygesprekken. Tijdens deze gesprekken bespraken we de week en onze plannen. Chandra is een rustig persoon en luistert goed. Zelfs meer dan iemand anders. Zij luistert door mijn woorden heen. En ze ziet veel onderliggende verbanden in het verhaal. Als ik met Chandra gesproken had, kreeg ik weer nieuwe inzichten en bewustwording gekregen om de week verder te gaan. Zij kan goed verbanden leggen tussen gevoelens, gebeurtenissen, het verleden en het heden. Heel bijzonder hoe ze steeds weer de juiste prikkel weet te vinden.”

Rebecca van praktijk We Kidz

” Chandra komt op mij over als een vrolijk en open persoon, die graag zoveel mogelijk van de wereld om haar heen wil leren. Ze is toegankelijk en eerlijk, en prettig in het contact.

Ik ben Chandra per toeval tegengekomen omdat ze vrijwilligerswerk aan het doen was op een festival. Ik kreeg een healing van haar, en mocht daarmee een bepaalde soort energie ervaren die ik nog niet kende. Dat maakte mij heel nieuwsgierig en tegelijkertijd merkte ik de effecten van deze energie op mijn lijf en “mind”. Na de healing gaf ze een hele rake beschrijving van wat ze had gevoeld bij mij.
Mede door deze ervaring ben ik bewuster en zelfverzekerder geworden van mijn eigen energie en de mogelijkheden hiervan.
Chandra geeft graag antwoord op vragen, ze komt er zelfs graag voor langs als je dat wilt.
Ik ben dankbaar voor de lessen die ze me gaf, en kijk er naar uit eens een workshop bij haar te volgen.”

Groeten,
Eva

“Altijd fijn om bij Chandra geweest te zijn!
Vlindermeeting en inspiratiegesprekken hebben positieve werkingen gehad op Mn dagelijks leven! Wat voor onderwerp en levens fase dan ook. Door gesprekken met haar ben ik bewuster gaan kijken van uit een ander oogpunt en van uit hart en ziel: van uit o.a positiviteit , zelfvertrouwen, moederaarde, geven je een goed gevoel en groei en kom je dichter bij je zelf.
Gesprekken zijn altijd fijn en voelt goed! 😀
Thanks to YOU Chandra *!!!! ♥ “

Daphne

” Hele prettige ervaringen mee gehad, compassioneel, gaat de extra miles mbt tot onvoorwaardelijkheid naar haar zelf en daarmee haar medemens. Zeer goede spiegel gesprekken mee gehad en hypnose primeur die zeer effectief werkte.
Mijn gevoel is dat ze de drempel naar zelfliefde en reflectie verlaagd waardoor ik meer in mijn eigen kracht ben gaan staan.”

Peter

” Zeer liefdevolle en eerlijke dame! Haar blessings komen uit een veld van onvoorwaardelijkheid waarin je gedragen wordt. Prachtig! “

Natalie

” Ik heb twee workshops bij jou gevolgd. En dit heeft mij veel diepgang gebracht. Ik heb 4 jaar geleden de eerste workshop gedaan de Shamballa 13 d en vorig jaar de workshop basic/master teacher.Als ik terug kijk is er een boel gebeurd en getransformeerd in de afgelopen jaren, en ik ben mijzelf veel bewuster geworden van wie ik ben en wat ik wil en niet wil. Het hele leven door blijf je leren maar Shamballa heeft mij wel een flink stuk op weg geholpen.De workshop van Chandra zijn erg fijn, ze neemt en heeft alle tijd voor je. Er wordt veel gepraat en dit helpt bij het bewustwordingsproces. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Je krijgt een boel informatie maar nooit meer dan dat je nodig hebt. En hetgeen wat je meekrijgt in de workshops gaat zich na die tijd alleen maar verder en dieper laten zien.De workshop shamballa 13d was heel anders dan mijn ervaringen met reiki workshops. Het was veel diepgaander en ontspannender. Doordat je 4 dagen workshop hebt en het individueel is heb je veel tijd voor diepgang en veel tijd om stil te staan bij jezelf. Het was zeker intensief maar ook weer heel ontspannen.

En ondanks de diepgang en vele ervaringen was het ook gewoon erg gezellig en ontspannen

Ik vond het fijn om te ervaren dat de energie zo sterk aanvoelt. En fijn om veel te mediteren. En nu een maand na de workshop merk ik dat er allemaal dingen veranderen in mijn leven en dat steeds meer dingen naar voren komen waar ik wat mee moet. Het is ook mooi om te zien en te voelen dat als je iemand anders behandeld van dichtbij op of afstand hoe sterk de Shamballa energie voor een ander en mijzelf aanvoelt.Ik voel dat dit zeer goed bij mij past en dat er vast nog veel gaat gebeuren de aankomende tijd.Als je nog meer vanuit je eigen gevoel wilt leven en nog dieper wilt gaan in je eigen onderbewust zijn dan is deze workshop zeker een hele goed richting!Ik ga er van genieten! “

Groet,

Marc

” Ik ken chandra nu meer dan een jaar en zij heeft mij bewust gemaakt van dingen die ik onderbewust misschien al wist.
Zonder jou zou ik nog regelmatig diazepam slikken.
Enkele jaren terug ben ik tijdelijk onder behandeling geweest bij een eerstelijns psycholoog.Dit heeft mij niet veel geholpen.
Drie kwartier spreken tegen iemand met wie je geen klik hebt,in mijn ogen onderuitgezakt en niet geintresseerd naar mij te luisteren
En toch een rapport over mijn geestesgesteldheid schrijven.
Dus bleef ik door sukkelen met mijn vage klachten.
Tot ik op mijn werk Chandra ontmoette.Mijn gesprekken met Chandra waren het tegenovergestelde dan die van mijn psycholoog.
Goede horizontaal georienteerde gesprekken.
Chandra luistert oprecht naar je als je met haar praat.Ze gaat dan spiegelen en als ik het niet begreep waar ze op doelde,legde ze het op een andere manier uit
tot ik het wel begreep.Door jou ben ik tot bepaalde inzichten gekomen.
Ik weet nu dat ik hooggevoelig mens ben.Hierdoor zijn een paar kwartjes gevallen.
Waar komen mijn angsten vandaan?waarom heb ik altijd al het idee gehad dat ik andermans energien kan voelen?
Waarom ben ik zo vaak lusteloos en vermoeid?Je hebt mij geleerd hoe ik mij hier tegen kan weren.
En dat ik nu meer denk met mijn hart i.p.v my mind en ego.
En de eerste keer dat ik je tips heb uitgevoerd ervoer ik een rust en kalmte die ik al lang niet meer had gevoeld.
Ik ben tot inzicht gekomen dat alles energie is.En dat alles tot elkaar in verbinding staat.
Positief en negatief.Onvoorwaardelijke liefde maakt alles op deze wereld beter.
En daar gaat het om.
Door jou ben ik op het internet gaan kijken naar hooggevoeligheid en lichtwerkers.
En heb hier veel over gelezen.
Ik ben inmiddels gestopt met mensen te beoordelen en veroordelen.
Onze gesprekken gingen niet allemaal over mij,ook over jou, en over vele andere dingen.
Je bent een fantastische gesprekspartner.

Chandra bedankt dat je mij hebt ontwaakt uit mijn sluimeringen.
Ik ben nu bewust, maar heb nog een weg te gaan.

Namaste, “

Richard

” Ik kwam heel toevallig op Chandra’s blog terecht tijdens één van mijn favoriete bezigheden: browsen over zaken die het hart en de ziel aangaan.. Nou ja, “toeval” bestaat niet. I love synchronicities!
Ik was al meteen fan van haar blog. Ik had heel veel plezier met het lezen van haar blog posts over bewustzijn, en toen wist ik al dat ik het goed met Chandra kon vinden. Ik heb haar daarna meteen toegevoegd op Facebook, en haar gevraagd of ze mijn moeder kon helpen. Jij hebt mijn moeder geholpen om haar liefdesleven vanuit een ander licht te bekijken, maar je hebt haar vooral geholpen om eerst van haar zelf te houden. De vruchten hebben zich afgeworpen. Het proces zal nog wel even duren, maar ik zie nu dat mijn moeder elke dag probeert om d’r zelf op nummer één te zetten, en hierdoor nog meer plezier maakt dan dat ze voorheen deed.

Mij heeft ze ook echt enorm geholpen! Naast haar healingsessies, heeft ze me ook geholpen met het lichter maken van een aantal zaken die zich in mijn leven afspeelden. De conclusie kwam dan ook altijd uit op: hou van jezelf, en probeer vanuit je hart/je gevoel te leven, en minder vanuit je hoofd. Ik was vaak allerlei dingen aan het rationaliseren, maar echt leven doe je toch wel vanuit je hart. Zo maak je betere keuzes in het leven, vooral als het gaat om vriendschappen en liefdesrelaties. En wanneer je jezelf op nummer 1 zet, dan geef je automatisch je grenzen aan, en kan je hierdoor veel beter menselijke relaties aangaan. Dit heb ik hierna altijd onthouden.

Naast dat ze haar werk ontzettend goed doet, is ze ook enorm grappig en gezellig, maar vooral ook heel relaxt! Je kan het zien als geheeld worden door een goede vriendin. En dat is precies wat je nodig hebt als je even in een dal zit.

Dank je wel hiervoor, Chandra! <3

E.

“Chandra en ik hebben een aantal keer persoonlijke ervaringen uitgewisseld. Ik heb dat als heel waardevol ervaren, het heeft mij in een voor mij heel moeilijke tijd erg geholpen. Ik houd van haar humor, en hoe ze de kern van een “probleem” benoemt en tips aandraagt of door het delen van haar eigen ervaringen mij inzichten heeft gegeven. Ik vind het eigenlijk niet goed in woorden uit te drukken hoe bijzonder en waardevol dit voor mij is geweest, en nog is.

Dank je Chandra, namaste. Je zit in mijn hart…”

Ilse

” Chandra and I have been in contact since 2007. In those years I’ve witnessed her personal and professional growth. She has proven to be an honest, empathetic woman. Together with her experience and knowledge both in healthcare and the spiritual healing- sector, you can be sure to hire a professional with the right intentions. “

Sanna van Tets

“Chandra is ondanks haar jonge jaren een wijs iemand en een warme persoonlijkheid. Chandra is zeer intuitief/sensitief en daarnaast toegewijd in haar werk als healer en docent. Ik beveel Chandra van harte aan.

Chandra is despite her young age a wise person and she has a warm personality. Chandra is very intuitive and sensitive. Furthermore she is very dedicated in her job as a healer and a teacher. I’m very confident in recommending Chandra. “

Herman

” Chandra is a wise and gifted teacher who knows how to handle her gifs very well. I followed a workshop and consult which touched me very deep. i can warmly recommend Chandra, not only as a professional but also as a very special and kind person. i am very greatfull to know her.”

Robert Jan

Lieve Chandra,

Hartelijk dank voor de workshop van de Basic Master die ik bij jou mocht volgen. Jij bent het die mij toch weer een stuk verder hielp in mijn spirituele zoektocht. Een eye opener mocht je zijn in mijn valkuil, op dat moment niet leuk, maar uiteindelijk wel goed om daar meer inzicht in te krijgen. Liefdevol hielp je mij daarin, gesteund door de New Paradigm MDT familie, om dan weer stevig geaard naar huis te kunnen gaan, om daar ook alles weer goed te integreren in mijzelf en mijn weg weer te vinden in de buitenwereld. “

Een lieve groet van Hilda

“Hallo Lieve Chandra,

ik had sinds de geboorte van ons zoontje Sem geregeld last van migraine- aanvallen, lusteloosheid, moeheid, hyperventilatie en voelde me daar vaak down door. Ook niet zo gek.

De arts heeft me volgepompt met medicatie, waardoor ik ook nog eens 20 kilo aankwam, met de gebreken daarvan was het helemaal drama : hartkloppingen, zere benen, duizeligheid, benauwdheid etc.

Ben doorverwezen naar verschillende disciplines, oogarts, MRI scan, neuroloog : er was niets te vinden.

Met de afstandsbehandelingen die jij me geeft voel ik me stukken beter, vooral mijn geest is veel positiever, ik denk anders, voel me fitter en heb geen echte migraine meer gehad. Ben ook al 2 kilo afgevallen, puur ook door anders te leren denken, doordat ik mentaal sterker wordt en me meer ga bewegen en minder eten en gezonder eet.

Met de medicatie waar ik van aankwam ben ik inmiddels mee gestopt, dat had ik dus ook blijkbaar niet nodig.Het had dus grotendeels met mijn geest te maken. Ik wil je hiervoor nogmaals bedanken en hoop dat je hiermee doorgaat, want dit is iets wat jij bent en kunt, dit is jouw gave, en gelukkig doe je daar nu iets mee.”

Veel liefs, Tanja
Save
Save

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Wil je op updates over de diensten die ik aanbied,de podcasts kunnen beluisteren, enz? geef je emailadres en je krijgt het in je mailbox!Workshops en sessies doe ik ook 1 op 1! Toe aan spirituele verdieping?je hoeft niet te wachten totdat ik iets organiseer, contact me and we'll make it happen. Namaste

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

ik gebruik je emailadres nooit voor andere doeleinden. Je kan je elk moment uitschrijven :)! (mijn wens is wel om je langer te verwelkomen en van dienst te zijn! )

No Comments

inspirerend?toevoegingen?interactie? welkom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: