Reflectie : ” Dood ” symboliseert ook gelijk ” het leven “

mijn nieuwe blog lees je hier :

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Wil je op updates over de diensten die ik aanbied,de podcasts kunnen beluisteren, enz? geef je emailadres en je krijgt het in je mailbox!Workshops en sessies doe ik ook 1 op 1! Toe aan spirituele verdieping?je hoeft niet te wachten totdat ik iets organiseer, contact me and we'll make it happen. Namaste

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

ik gebruik je emailadres nooit voor andere doeleinden. Je kan je elk moment uitschrijven :)! (mijn wens is wel om je langer te verwelkomen en van dienst te zijn! )

8 Comments

8 Replies to “Reflectie : ” Dood ” symboliseert ook gelijk ” het leven “”

 1. Het is gewoon het leven, of beter gezegd het maakt deel uit van ons leven op aarde. En als men er zo kan over denken, hoef je geen angst voor de dood te hebben, het gaat gewoon door en dat is het wiel het leven het zijn.

 2. Namaste Shiva ! Klopt, ook al is het ‘ gewoon ‘ een onderdeel van het leven, toch lijkt het erop dat dit een onderwerp is waar niet snel over gepraat zal worden..Dank je wel voor je reactie!! Namaste!

  1. Omdat heel wat mensen een angst ervoor hebben. En daarom er niet willen over praten.
   Zo is het ook dat het lijden bij de dood meer de karma van de persoon is. Maar dat is weer iets helemaal anders.

   1. Dank je wel voor je reactie Shiva! klopt idd. Ik had deze link ook op mijn facebook pagina geplaatst waarop iemand ook uitgebreid reageerde! hoe dit onderwerp nog eigenlijk in de taboesfeer hangt..en dat terwijl dit ook een onderdeel is van het leven <3 over het lijden bij het doodgaan, daar weet ik zelf weinig vanaf..wel benieuwd..heb je daar meer informatie over of zelf over geblogd?

    Namaste ! 🙂

    1. Facebook heb ik niet maar dan zie je maar weer dat er nog mensen bezig zijn met dit onderwerp.
     Het hoort nu eenmaal bij het leven en het brengt heel wat met zich mee. Daarom dat mensen er meer zouden moeten over lezen of over praten zodat het een stukje echt van het leven worden kan.

     Zelf heb ik er nog niets over geschreven maar met jouw vraag ga ik er wel iets over schrijven. Want het komt uit het Boeddhisme, en je zal het dan kunnen lezen op mijn blog.

     1. Idd, het maakt niet uit, overal waar mensen zijn, wordt er geleefd en is er ook sprake van ‘ dood ‘ . Ik lees en zie je blog heel graag tegemoet!! Namaste voor nu en dank je wel voor de interactie !!

inspirerend?toevoegingen?interactie? welkom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: