Sattva Healing bestaat niet meer…

Lieve Volgers. Vanaf 2011 bestond Sattva Healing ook virtueel door middel van blogs die later het karakter kregen van vlogs.

Achter deze naam van Sattva healing hebben er naast de persoonlijke ontwikkeling van anderen ook ontwikkelingen plaatsgevonden in mijn eigen leven.

Mijn aandacht was de afgelopen twee jaren vooral gericht op het volgen en leren hoe je de natuur kan beheersen (door een groen opleiding), het werkt eigenlijk net als zelfmeesterschap in jezelf.

Daarnaast had ik het ‘ geluk ‘ om mensen op mijn pad te ontmoeten die mij dingen hebben laten zien en waarna ik ze (vooral onverwacht) uit het oog verloor waarin ik geleerd heb dat wat mensen zeggen, niet altijd overeenkomen met de acties die ze doen. En vooral dat jezelf zijn en mogen zijn blijkbaar toch een te grote opgave is voor een aantal mensen.

Ondanks deze ervaringen , die me zeker dichterbij mezelf hebben gebracht heb ik gelukkig op een goede manier mijn opleiding afgerond en ben ik nu bezig om Sattva Healing in een andere vorm te gieten en omarm ik de super lieve mensen die er in mijn leven zijn gebleven en op mijn pad zijn gekomen!

Voortaan ga ik door het leven als Sattva Chandra. De vlogs blijven actueel, maar hoe het gaat met bloggen , ik heb geen idee? wat vinden jullie eigenlijk? Zijn blogs nog interessant en boeiend? Hebben jullie ideeën mbt vlogs (wat voor soort onderwerpen bijvoorbeeld?).

Ik blijf mensen assisteren in hun bewustzijnsprocessen, ik blijf ook New Paradigm MDT workshops faciliteren en kunnen mensen vanaf eind dit jaar verdieping in hunzelf ervaren door middel van hypnotherapie dat ik vanaf eind dit jaar eventueel kan toepassen in de zielerkennergesprekken.

Verder geniet ik ontzettend van het maken van nieuwe contacten en verbindingen met collega’s, (h)eerlijke en mooie mensen vanuit hun hart en ziel, in Assen, Amsterdam en ook daarbuiten.

Ik heet je welkom in mijn nieuwe vorm :” Sattva Chandra “

Heb je vragen, wil je delen, contact opnemen etc? voel je vrij om te reageren❤ namaste

 

Foto credits : Boudyn Photography (Amsterdam)

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Wil je op updates over de diensten die ik aanbied,de podcasts kunnen beluisteren, enz? geef je emailadres en je krijgt het in je mailbox!Workshops en sessies doe ik ook 1 op 1! Toe aan spirituele verdieping?je hoeft niet te wachten totdat ik iets organiseer, contact me and we'll make it happen. Namaste

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

ik gebruik je emailadres nooit voor andere doeleinden. Je kan je elk moment uitschrijven :)! (mijn wens is wel om je langer te verwelkomen en van dienst te zijn! )

inspirerend?toevoegingen?interactie? welkom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: