Sylvia Browne – Aan gene zijde en weer terug

Een vriendin van mij raadde mij dit boek aan. Het is een boek wat niet meer verkrijgbaar is in de winkels die nieuwe boeken verkopen.

Ik vind persoonlijk dat de manier waarop het geschreven is, heel makkelijk en helder wordt uitgelegd wat  de verschillende facetten van spirituele onderwerpen zijn. Ook staan er een paar praktische meditaties in.  Ik vind het zelf jammer dat af en toe het ego van Mevr. Browne duidelijk zichtbaar is in het boek. Dat maakt het aan de ene kant makkelijker te lezen en tastbaarder. Aan de andere kant mis ik op die momenten de feeling met het onderwerp.

Ieder zijn eigen smaak natuurlijk. Desondanks vind ik het zeker een aanrader om te lezen.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Wil je op updates over de diensten die ik aanbied,de podcasts kunnen beluisteren, enz? geef je emailadres en je krijgt het in je mailbox!Workshops en sessies doe ik ook 1 op 1! Toe aan spirituele verdieping?je hoeft niet te wachten totdat ik iets organiseer, contact me and we'll make it happen. Namaste

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

ik gebruik je emailadres nooit voor andere doeleinden. Je kan je elk moment uitschrijven :)! (mijn wens is wel om je langer te verwelkomen en van dienst te zijn! )

No Comments

inspirerend?toevoegingen?interactie? welkom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: