Van Ziel (h) Erkenner naar Patronen – Transformator

Mijn ziel kent vele jaren van bewustzijn en spirituele ontwikkeling. Niet alleen dit leven maar ook eerdere levens stonden daarvan in het teken.

Mijn kinderjaren bestonden voornamelijk uit het leren begrijpen van het leven zoals het was en ik genoot van mijn eigen wereld met veel diepe emoties, stilte , inzichten, boeken, muziek en natuur.

In de pubertijd werden mijn sociale contacten uitgebreid en kwam ik in de actieve wereld van de jong volwassenen terecht. Hier ontmoette ik onbewust zielsverwanten waar ik een diepe verbondenheid mee voelde. (Jaren later kwam ik erachter wat voor gelijkenis we met elkaar hadden en waarin deze personen mij spiegelden)

Na een aantal jaren weinig aandacht besteed te hebben aan mijn hobby/ interesses kwam ik in 2006 in aanraking met Reiki. Voor mij voelde dat prachtig om meer verbondenheid en energie te voelen met de wereld om me heen, het voelde als een nieuwe fase in mijn ontdekkingsreis naar meer bewustwording.

In augustus 2009 is mijn bedrijf geboren : Sattva Healing. Ik assisteer mensen in hun bewustzijnsprocessen door ze een spiegel voor te houden in gesprekken, energiesessies en New Paradigm Multi Dimensional Transformation workshops te faciliteren.
Door Sattva Healing ontmoet ik steeds meer mensen die net als ik een droom hebben van universele eenheid, onvoorwaardelijke liefde, geluk en waarheid hier op aarde. Elk met hun eigen kwaliteiten, inzichten en instrumenten. Ik zie steeds meer mensen die vanuit hun eigen waarheid durven te leven.

 Ziel (h) Erkenner :

Ik Herken de pure essentie van een ieder en ik Erken dat die pure essentie er ook mag zijn.

Acceptatie van jezelf , houden van jezelf. Onvoorwaardelijke liefde voor jezelf.

Dat is de kracht van jezelf helen.

Als men in verbinding staat met hart en ziel (ziel zie ik als de pure essentie wie we zijn) is men gelukkig, vervuld.

Ik vond het altijd vanzelfsprekend om de essentie van een ander mens te kunnen zien. De puurheid achter het menselijke aspect van de persoonlijkheid. Zo vanzelfsprekend bleek dat helemaal niet te zijn.

De naam PatronenTransformator:

Aan de andere kant maak ik steeds meer mensen bewust van de patronen in het leven. Als ze daarvoor openstaan : inzichten hoe ze deze kunnen transformeren naar nieuwe gedachten / gedragspatronen. Dit doe ik in consulten (dit is ook deels vanuit de visie van de New Paradigm MDT energie) en in de workshops die ik faciliteer.

” Het enige constante is verandering ”                                     #  Heraclitus ( Griekse filosoof )

Ik ben dankbaar voor mijn eigen groeiproces dat ook door blijft gaan.

Ook ben ik dankbaar voor de mensen die mij hierbij hebben geassisteerd door spiegels te zijn, inspirators, motivators, irritators enz (knipoog) . Ik besef mede hierdoor dat ieder mens de puurheid heeft van de ziel, maar zelf de keuze maakt om wel of niet verder te groeien. Dat ieder mens dat recht heeft om het pad te kiezen wat goed voor ze voelt, ook al is dat een ander pad dan ik bijvoorbeeld zelf zou kiezen.

Daarnaast ben ik ook eeuwig dankbaar voor mijn gidsen en de goddelijke assistentie die ik krijg. Ik kan een instrument zijn om inzichten te geven. Ik voel diepe eer om dit te mogen doen.

Namaste !

awakened

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Wil je op updates over de diensten die ik aanbied,de podcasts kunnen beluisteren, enz? geef je emailadres en je krijgt het in je mailbox!Workshops en sessies doe ik ook 1 op 1! Toe aan spirituele verdieping?je hoeft niet te wachten totdat ik iets organiseer, contact me and we'll make it happen. Namaste

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

ik gebruik je emailadres nooit voor andere doeleinden. Je kan je elk moment uitschrijven :)! (mijn wens is wel om je langer te verwelkomen en van dienst te zijn! )

No Comments

inspirerend?toevoegingen?interactie? welkom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: