Vega eettentje met mooi Concept : Trust in Amsterdam

Amsterdam is een hele grote en fijne stad waar ik regelmatig te vinden ben. Pasgeleden liep ik door de Albert Cuypstraat op een zondag, er was geen marktkraampje te vinden en de stad ademde rust uit. Mijn oog viel op een bijzonder raam waar veel geschreven was, het was mijn eerste ontdekking van Trust: ” Come as you are, Pay how you feel “

Het is een ” simpel ” eetcafe waar je rustig kan zitten, vegetarisch kan ontbijten,lunchen en dineren. Ze hebben een aantal gerechten.De kracht van dit concept zit hem in het ” pay as you feel ‘ concept. Je kan eten/drinken en je betaalt na afloop wat je wilt en kunt betalen. Dit concept vraagt zeker Trust! Zeker als ondernemer en het vertrouwen dat je wordt voorzien in de kosten die je nodig hebt om rond te komen.

Er werd de tijd voor me genomen om de vragen die ik had te beantwoorden door een dame die daar ook familieopstellingen geeft.

Ik ben zo enthousiast over dit concept en wil dit heel graag delen. Wellicht dat ik ooit in de toekomst in Amsterdam workshops ga geven, dat zal dan zijn in de buurt van dit cafe. Mocht ik je enthousiast gemaakt hebben en ga je er eens heen : Betaal zoals het voelt en zoals je geld kan missen, maak er geen misbruik van. Deze mensen doen dit vanuit hun hart en dat is zeer zeker voelbaar.

Bij deze een filmpje van At5 : 3 jaar geleden

 

Laat je me het ook weten als je geweest bent? Namaste!

S. Chandra

 

Save

Save

Save

Save

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Wil je op updates over de diensten die ik aanbied,de podcasts kunnen beluisteren, enz? geef je emailadres en je krijgt het in je mailbox!Workshops en sessies doe ik ook 1 op 1! Toe aan spirituele verdieping?je hoeft niet te wachten totdat ik iets organiseer, contact me and we'll make it happen. Namaste

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

ik gebruik je emailadres nooit voor andere doeleinden. Je kan je elk moment uitschrijven :)! (mijn wens is wel om je langer te verwelkomen en van dienst te zijn! )

No Comments

inspirerend?toevoegingen?interactie? welkom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: