Verwelkom 2020!

In 2019 hebben er best wel wat verschuivingen plaatsgevonden, zowel in de buitenwereld als in de verschuivingen in persoonlijke ontwikkelingen en groei. Ieder mens groeit op zijn/ haar eigen tempo en sommige mensen kiezen er nu eenmaal voor om alles zoveel mogelijk te willen laten voor wat het is. Maar in hoeverre brengt dat daadwerkelijk vervulling? Is er een innerlijke drijfveer die je alert maakt voor de wens naar verandering voor een nieuw begin, in welke vorm dan ook? Voelde jij ook dat je oude stukken van jezelf mocht aanschouwen dit jaar om dit vervolgens vanuit vergeving en compassie af te sluiten? Of heb je letterlijk deuren gesloten van oude delen van je leven en heb je een nieuw begin opgebouwd elders (werk, woonplaats,etc?) Dit soort verschuivingen heb ik nl wel in mijn leven en in mijn omgeving gezien.

Vernieuwing is onwennig. Het vraagt aanpassingsvermogen, opnieuw leren, opnieuw wennen aan nieuwe werkzaamheden,mensen,plaatsen. Het was een voorbereiding op het jaar 2020. Vernieuwing kost tijd, helemaal als het gaat om veranderingen die te maken hebben met grote systemen of bewustzijn. De omslag bijv. in de zorg van ‘ probleem ‘ naar mogelijkheden zien, is iets wat al jaren voeten aan de grond probeert te krijgen en langzaam maar zeker wordt deze verschuiving steeds beter zichtbaar in het meer ‘ zichtbare ‘ gedeelte van de zorg. Bijvoorbeeld de wet Zorg en dwang die vanaf 2020 wordt ingevoerd. Dit is een heel groot thema en onderwerp die ik hier niet ga uitlichten maar meer informatie hierover kan je vinden op :https://www.dwangindezorg.nl/wzd

De meeste mensen zijn bekend met cijfers en hoe nummerologie van invloed kan zijn op dat wat er in de atmosfeer gebeurt. Wil je meer weten over dat onderwerp dan raad ik je aan te googlen 🙂 . We tellen af van een ” 3 ‘ jaar (2+1+9) naar het getal 4 ” ( 2+2). Het verder bouwen op de fundering die we de afgelopen jaren hebben gelegd. Het is een getal waarbij de woorden stabiliteit, solide fundering, betrouwbaar, praktisch en energiek kemmerkend zijn. Klinkt mooi toch? Elk getal heeft zn positieve en minder fijne kwaliteiten. Als je je daarvan bewust bent kan je bewuster met die energie omgaan en zien waneer je neigt naar de valkuil (tegenhanger). Voor het getal 4 kunnen kenmerken star zijn, rigide, of ongevoelig. De tips voor volgend jaar zijn: Blijf openstaan voor nieuwe ervaringen, klamp je niet vast aan oude overtuigingen en een oproep tot verdraagzaamheid. Een beetje lucht en genieten van de mooie kant van het leven sluit hier mooi bij aan.

Een nieuw jaar, een nieuwe Jij!

Een van de kwaliteiten waar de mensheid zich meer bewust van is geworden is hun eigen invloed op de wereld en het besef dat men zelf actief aan zichzelf en/of aan de wereld dient te werken om er wenselijke veranderingen te zien. Kijk naar alle initiatieven die gedaan worden om de plastic soep op te lossen die onze oceanen teisteren. Maar ook als het gaat om persoonlijke ontwikkeling. Vooral hier in Nederland wordt er wel gestimuleerd dat je je bewust wordt en nadenkt over jouw gezondheid (zowel mentaal als fysiek) jouw plaats in de maatschappij, jouw aandacht richt op verbetering. Het is een voorrecht om in een land te leven waarin je daar de ruimte voor krijgt. Als je ziet dat er in veel landen veel onveiligheid, armoede, tekort aan water dreigt etc. Het is tot nu toe een ‘ ver van mijn bed show ‘ maar de wereld is 1 groot geheel, ookal hebben mensen ooit grenzen tussen landen gemaakt.

Door dit soort dingen te beseffen terwijl je stappen zet om verder te bouwen en je doelen te realiseren, blijf vanuit dankbaarheid kijken naar het leven : Keep on counting your blessings ! En als je de mogelijkheden en het inzicht hebt om actief deel te nemen aan de wereldse problemen, just do it! 😉

Binnenkort schrijf ik een blog over 1 van de juwelen van het Hindoeisme : Mantra’s met een mooie mantra die je kan helpen om oude karmische belasting te verwijderen. Het leven geeft mij momenteel weinig tijd om aandacht te besteden aan het bloggen en het workshops faciliteren maar zal zeker blijven bloggen dus wees welkom <3

Verder ga ik 1 x per maand een pic a card reading op mijn fbpagina doen, gewoon voor de fun. Je kan dan een kaartje kiezen en na een paar dagen post ik de uitleg van de kaarten.

Namaste en ik wens jullie allemaal een voorspoedig, liefdevol,fantastisch en creatief 2020 ! Dat al je wensen mogen uitkomen.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Wil je op updates over de diensten die ik aanbied,de podcasts kunnen beluisteren, enz? geef je emailadres en je krijgt het in je mailbox!Workshops en sessies doe ik ook 1 op 1! Toe aan spirituele verdieping?je hoeft niet te wachten totdat ik iets organiseer, contact me and we'll make it happen. Namaste

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

ik gebruik je emailadres nooit voor andere doeleinden. Je kan je elk moment uitschrijven :)! (mijn wens is wel om je langer te verwelkomen en van dienst te zijn! )

No Comments

inspirerend?toevoegingen?interactie? welkom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: