Ziel(h)Erkenning en Vertrouwen in 2013

“It takes courage to grow up and turn out to be who you really are.”
– E.E. Cummings

Als ik terugkijk naar vorig jaar, 2012, valt het me op dat zoveel mensen nieuwe stappen hebben gezet in persoonlijke ontwikkeling. Soms nieuwe werkzaamheden, verhuizen, relaties die werden ontbonden. Vanuit ziel-perspectief de juiste omstandigheden om de persoonlijke band met onze ware natuur te herstellen.

2012 was voor velen ook een jaar waarin er veel samenwerkingsverbanden werden gesloten. Veel huwelijken, meer gelijkwaardigheid binnen bedrijven, erkenning van mensen/bedrijven met hele andere visies.

Niet alleen zichtbaar in de directe omgeving, maar ook nationaal en internationaal zijn er grote verschuivingen gaande. Verschuivingen van bewustzijnsgolven, die steeds meer mensen raakt.

Als ik kijk naar alle aandacht die Walvis  “Johannes” heeft gekregen, niet alleen van de media maar van zoveel lichtwerkers en dierenvrienden : Hartverwarmend!

Net zoals Olifant Betty . Discussies werden niet alleen in de ‘maatschappij’  gevoerd, maar kwamen ook ter sprake bij mensen die daadwerkelijk invloed hebben om veranderingen vast te leggen en door te voeren.

Ook de Raw Food documentaire van moeder en zoon heeft de nodige discussies en aandacht gekregen. Het zijn allemaal voorbeelden waardoor een ieder op zijn/ haar eigen manier geprikkeld werd om zelf te kijken, in te voelen en te ervaren welke visie men er zelf over had.

Naast de gedeelde saamhorigheid zag ik ook regelmatig grote contrasten voorbij komen van mensen die zich inzetten voor de medemensen en aan de andere kant meer geweldsdelicten, onrust, armoedegrenzen etc.

Ook de financiële crisis, die steeds meer mensen lijkt te raken, doet een duit van wantrouwen in het zakje.

Hoe kan men, na teleurstellingen in welke vorm dan ook, weer vertrouwen hebben in zichzelf en de buitenwereld?

Het hoort bij de evolutie van de mens om verschillende lessen te ervaren om zo meer tot ontwikkeling te komen. Daarbij kan het dus voorkomen dat men een bepaalde periode met mensen optrekt, die op dat moment resoneren met de eigen energie. Als de les geleerd is, kunnen deze contacten een andere vorm krijgen, of  ‘ oplossen’ (dit is een voorbeeld).

Vanuit Ziel(h) Erkenning zijn bepaalde zaken al vastgelegd en leeft een ieder zijn/ haar zielenboek.  Soms zijn er meerdere mogelijkheden voor een bepaalde situatie, maar dat is totaal afhankelijk van de keuzes die men zelf maakt.

Dus in 2013 nodig ik je uit om meer keuzes te maken vanuit het hart, verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen keuzes en vooral je eigen waarheid te leven.

Blessings van Ziel(H)Erkenner

” do you believe that a man can change his destiny? – A man does what he can until his destiny reveals itself ” @ the last samurai quote ♥

awake

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Wil je op updates over de diensten die ik aanbied,de podcasts kunnen beluisteren, enz? geef je emailadres en je krijgt het in je mailbox!Workshops en sessies doe ik ook 1 op 1! Toe aan spirituele verdieping?je hoeft niet te wachten totdat ik iets organiseer, contact me and we'll make it happen. Namaste

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

ik gebruik je emailadres nooit voor andere doeleinden. Je kan je elk moment uitschrijven :)! (mijn wens is wel om je langer te verwelkomen en van dienst te zijn! )

No Comments

inspirerend?toevoegingen?interactie? welkom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: