Ziel(h)Erkenning in het proces van Heel worden

We leven nu inmiddels een half jaar in het jaar 2012. Het jaar van innerlijk heel worden, het jaar van verdieping en het ontstaan van het nieuwe bewustzijn, het worden van onze nieuwe ‘ zijn ”.

Bewustzijn is allesomvattend en doordringt alle materie. In stenen, de natuur, in mensen. Alles is met elkaar verbonden door een ‘onzichtbaar’ netwerk van energie, de golven van bewustzijn.

Wetenschappers hebben deze week bekend gemaakt dat het ‘godsdeeltje’ waarschijnlijk bestaat. Lees daar meer over in deze link : Higgs deeltje gevonden .

Als alles met elkaar verbonden is, hier op aarde, betekent dat ook dat wij verbonden zijn met andere werelden, vroeger, en ook de toekomst. Meer dan ooit zijn mensen nu innerlijke opschoningsprocessen aan het ondergaan.

Veel mensen zijn oude trauma’s en pijn aan het verwerken die nog als een blokkade in het energiesysteem aanwezig zijn. Dit proces is nodig om nog meer heelheid en licht te ervaren en te groeien in het bewustzijn.

Groei kan op verschillende manieren tot stand komen. Soms kunnen er situaties uit het verleden (ook vorige levens) zich aandienen.  We trekken mensen aan in ons leven die onze dierbaren waren (of vijanden), ons doen herinneren aan bepaalde personen, gevoelens die we hadden etc.

Soms kan er een situatie ontstaan waardoor oude pijn naar boven kan komen. Oude gevoelens van verwaarlozing, niet begrepen worden, verdriet en pijn.

Als we kunnen begrijpen dat deze gevoelens NIETS te maken hebben met de situatie in het hier en nu, ontstaat er de ruimte voor de ziel om zichzelf te genezen.

Oude pijn en verdriet mag soms weer gevoeld worden om vervolgens volledig los te kunnen laten.

Op die manier komt het heelheidsproces in een stroomversnelling terecht.

De ziel staat in verbinding met de Akashakronieken, een soort ‘bibliotheek’ van alle gedachten,gevoelens en energie die we eerder hebben ervaren. In een parallel universum kan onze ziel andere ervaringen opdoen dan dat we in het hier en nu hier op aarde beleven. Onze ziel is verbonden met minimaal 12 andere ‘zieldelen’.

Daarom is het ook niet zo vreemd dat we verschillende prikkels tegelijk kunnen ervaren.

Naast deze oude blokkades leeft de wet tussen oorzaak en gevolg ook in de golven van bewustzijn. De gevoelens van verwaarlozing en niet erkend worden in dit leven, kunnen ook een schakel hebben in een vorig leven waarin we deze gevoelens bij iemand anders hebben gecreëerd (of hebben ervaren).

Door met mededogen onszelf te vergeven en dat deel te erkennen, ontstaat er meer heelheid. Mensen zijn van nature geneigd om andere mensen en situaties de schuld te geven en in te delen in ‘goed’ en ‘slecht’ .

Toch zijn we allemaal vanuit zielsperspectief ALLES! Iedere ziel heeft ooit een ander gemarteld, vermoord, in de steek gelaten en andere vervelende dingen gedaan. In de golven van bewustzijn is ALLES aanwezig, hoe kan men volledig groeien? door dat deel, dat minder mooie deel wat ‘schaduw’ heet te erkennen.

Maar voor dat stuk is lef nodig, willen zien en willen erkennen dat er naast de natuurlijke onschuld die in ons allemaal zit, ook een deel van ons zijn in de schaduw staat. Door daar licht op te laten schijnen ontstaat er heelheid.

Terug naar meer licht en puurheid van de ziel!

Fijne groei toegewenst,

from the ashes of our shadow the rise of the phoenix will show

Namaste

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Wil je op updates over de diensten die ik aanbied,de podcasts kunnen beluisteren, enz? geef je emailadres en je krijgt het in je mailbox!Workshops en sessies doe ik ook 1 op 1! Toe aan spirituele verdieping?je hoeft niet te wachten totdat ik iets organiseer, contact me and we'll make it happen. Namaste

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

ik gebruik je emailadres nooit voor andere doeleinden. Je kan je elk moment uitschrijven :)! (mijn wens is wel om je langer te verwelkomen en van dienst te zijn! )

5 Replies to “Ziel(h)Erkenning in het proces van Heel worden”

  1. Thanks on your marvelous posting! I actually enjoyed reading it,
    you can be a great author. I will make certain to bookmark your blog and will eventually come back in the foreseeable future.
    I want to encourage you to continue your great posts, have a nice evening!

  2. Hi! I could have sworn I’ve been to your blog before but after going through many of the posts I realized it’s new to me. Regardless, I’m definitely happy I discovered it and I’ll be book-marking it and checking back frequently!

inspirerend?toevoegingen?interactie? welkom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: