Ziel(h)Erkenning in het samenvoegen van “Ei” en “Zaad”

Meer en meer mensen ervaren dat ze zowel in lichaam, bewustzijn en ziel aan het veranderen zijn :  ” Heel worden”.Ik heb meerdere blogs geschreven die uitleggen wat de vrouwelijke en mannelijke energie inhoudt.

Dit proces van het in balans brengen van deze ‘ complementaire ‘ energieën is iets wat ik prachtig vind om te zien en te ervaren. Toch is dit best een intensief proces die om rust en ruimte vraagt om in jezelf te keren en daarnaast toch actief te blijven.

” Het Ei “

Een proces van de vrouwelijke energie om vanuit het innerlijk te rijpen, te groeien, vanuit liefdevolle bescherming en verzorging. Individueel, maar wel met de warmte en liefde van de omgeving. Vanuit de diepte van emoties, gevoelens, intuïtie, zijn er ook inzichten te vinden. Het kost tijd, ruimte en rust om deze inzichten tot je te laten komen.

Veel mensen met een gehaaste, (te) drukke levensstijl worden vaak lichamelijk ‘terug geroepen’ om zo ‘verplicht’ rust te nemen. Het universum is intelligent  .

” Het Zaad “

Een proces van de mannelijke energie is actie. Focus richten, (lichamelijke) activiteiten, buitenwereld gericht, creëren van doelen, mogelijkheden. Waar de vrouwelijke energie zichtbaar is in de innerlijke kracht, zo is de mannelijke energie zichtbaar in de lichamelijke (fysieke) kracht.

Ook dit is een proces die regelmatig de aandacht nodig heeft. Door structuur aan te brengen in de dagen, acties te doen en stappen te zetten ontstaat er beweging. Een tekort aan beweging (in welke vorm dan ook) zorgt voor spanning, opgekropte emoties en het energiesysteem wordt geblokkeerd.

“Op weg naar geboorte “

Door het vrouwelijke ‘ ei ‘ samen te voegen met het mannelijke ” zaad ” ontstaat het transformatieproces van balans.  Bij veel mensen is 1 van de 2 energieën meer ontwikkeld, ik zie dat meer en meer mensen op weg zijn naar innerlijke balans.

Het kost tijd, eerlijkheid naar jezelf , soms confronterend. Toch is er geen mooier cadeau voor jezelf dan ” Heel zijn ” .

Bewust leven met hart en ziel !

Namaste !

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Wil je op updates over de diensten die ik aanbied,de podcasts kunnen beluisteren, enz? geef je emailadres en je krijgt het in je mailbox!Workshops en sessies doe ik ook 1 op 1! Toe aan spirituele verdieping?je hoeft niet te wachten totdat ik iets organiseer, contact me and we'll make it happen. Namaste

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

ik gebruik je emailadres nooit voor andere doeleinden. Je kan je elk moment uitschrijven :)! (mijn wens is wel om je langer te verwelkomen en van dienst te zijn! )

No Comments

inspirerend?toevoegingen?interactie? welkom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: