Zielherkenning in het sociale leven

” Hij is als een broer voor me ,”  zij als een zuster ‘ , hoe vaak heb jij deze zinnen voorbij horen komen?

Diepgaande banden met andere personen die geen familie hoeven te zijn. Het gevoel hebben dat je elkaar al jaren kent terwijl je elkaar ” net ”  een aantal keren hebt ontmoet. Ieder mens kent deze gevoelens wel, deze ‘ herkenning ‘ van een ziel uit dezelfde zielengroep.

Het gevoel van deze soorten banden op zielnivo dragen bij aan de groei van een ieder. Juist door zo een diepgaande herkenning en verbinding vanuit het hart, ontstaan daardoor mogelijkheden om elkaar ‘ te groeien’ in bepaalde processen. Door gesprekken aan te gaan bijvoorbeeld, elkaar in een bepaalde periode van elkaars leven te ontmoeten waarin er bepaalde processen vergelijkbaar zijn.

Sommige zielen ontmoeten we in meerdere levens, maar in verschillende ‘ rollen ‘.Een vriendin in dit leven, kan bij wijze van spreken in een ander leven een kind van je zijn geweest. Een broer in dit leven , kan in een vorig leven je vader zijn geweest etc.

Ook al is het meestal niet duidelijk voor mensen waardoor de diepte en de herkenning van dit soort zielscontacten is, feit is dat ieder mens wel iemand in zijn/haar leven heeft waarbij dat sterke gevoel van verbondenheid aanwezig is.

Ieder mens die we op ons pad ontmoeten, kan een leraar voor ons zijn. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat het leuke lessen zijn. Soms kan een ‘ vriend ‘ , zijn/haar rug toekeren waardoor we (bijvoorbeeld) kunnen leren dat oprechtheid niet perse wederzijds hoeft te zijn.

Soms komt men erachter dat een liefdesrelatie alleen maar gebaseerd was op het ondersteunen en het helpen van een ander, een uitnodiging om te leren ‘ nee ‘ te zeggen tegen een ongezonde band.

Opvallend :

Vanaf 2012 zijn er veel mensen die zich los hebben gemaakt van ‘ oude ‘ banden die niet meer resoneren..Het is me ook opgevallen dat er vorig jaar september / oktober veel tweelingzielen / tweelingstralen en andere zielsverwanten de weg naar elkaar hebben gevonden. Prachtig om dit zo veel om me heen te zien en te merken en te zien dat deze verbindingen voor zo een diepgaande groei en transformatie zorgen, bij een ieder.

Deze banden zijn zo intens dat het grote veranderingen teweegbrengt in ieders leven.  Oude pijn dat geheeld mag worden doordat men vanuit onvoorwaardelijke liefde spiegelt, laat kijken en transformeren. Dit kost tijd, vertrouwen, geduld maar vooral een open hart en de bereidwilligheid om elkaar te assisteren.

Naast het helen van oude pijn brengt het mensen ook uit het hoofd/denken energie (vissentijdperk) en meer naar het hart en in hun eigen kracht (nieuwetijdsenergie). En dat is prachtig, zoveel zielen te zien die middels dit soort sociale verbindingen en de wil om naar zichzelf te kijken naar zichzelf toegroeien!

Ik wens je liefde❤ en een fijne groei !

Save

Save

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Wil je op updates over de diensten die ik aanbied,de podcasts kunnen beluisteren, enz? geef je emailadres en je krijgt het in je mailbox!Workshops en sessies doe ik ook 1 op 1! Toe aan spirituele verdieping?je hoeft niet te wachten totdat ik iets organiseer, contact me and we'll make it happen. Namaste

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

ik gebruik je emailadres nooit voor andere doeleinden. Je kan je elk moment uitschrijven :)! (mijn wens is wel om je langer te verwelkomen en van dienst te zijn! )

inspirerend?toevoegingen?interactie? welkom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: